83-as

Teherautónak rohant - meghalt egy motoros Gyarmaton

Női utasa súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították.

2014.09.29 08:30Havariapress

Egy lassító teherautó hátuljának csapódott nagy sebességgel egy motoros a Győr-Moson-Sopron megyei Gyarmatnál. A kétkerekű vezetője szörnyethalt, utasa súlyosan megsérült. Vasárnap este, a 83-as főút 45-ös kilométerénél, Gyarmat külterületén történt a halálos baleset. Egy motorkerékpáros nagy sebességgel nekihajtott egy előtte, forgalmi okból lassító teherautó hátuljának. A motorkerékpárt vezető 22 éves pápai fiatalember az ütközés pillanatában életét vesztette. Női utasa súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. A baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.