Megbénult a forgalom mindkét helyen

Az autópályán egy mikrobusz fel-, a 84-esen sok sörösrekesz leborult

Felborult egy mikrobusz az M1-es autópálya Mosonmagyaróvárhoz közeli szakaszán. A mentés idejére lezárták a Hegyeshalom felé vezető oldalt.

2014.09.29 07:54ma.hu

Hétfőn reggel 7 óra körül, a sztráda 151-es kilométerénél borult fel - egyelőre tisztázatlan körülmények között - egy mikrobusz. A járműben heten ültek, közülük egy ember sérült meg. A felborult mikrobusz elzárja a pályát, a Hegyeshalom felé vezető oldalt ezért le kellett zárni a műszaki mentés befejezéséig.

Leborult egy sörösrekeszeket szállító kamion rakománya a 84-es út kópházi szakaszán.

A kópházi körforgalomban borult fel egy kamion a kora reggeli órákban. A jármű rakománya leborult, sörösrekeszek torlaszolják el az utat. A tűzoltók hozzáfogtak az úttest felszabadításához. Míg nem végeznek a műszaki mentéssel, forgalomkorlátozásra kell számítani a főút érintett szakaszán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.