Egy idős asszonyt már nem lehetett megmenteni

Eloltották a halálos lakástüzet Dányban

Már csak az oltást követő utómunkálatok vannak hátra annál a dányi családi háznál, amely kedd délután gyulladt ki és amelyben egy idős nő életét vesztette.

2014.09.23 19:57MTI
MTI/Mihádák Zoltán

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője a korábbi információkat pontosítva elmondta, hogy a 120 négyzetméteres alapterületű Széchenyi utcai ingatlan tetőszerkezete kapott lángra, a fából készült födém is beszakadt.

Ez, valamint a hatalmas füst nehezítette a Gödöllőről és Nagykátáról érkezett tűzoltók munkáját. Az oltást már befejezték, jelenleg az utómunkálatok folynak. A ház lakhatatlanná vált - tette hozzá a szóvivő.

A szomszédok még a tűzoltók kiérkezése előtt kihozták a lakásban tartózkodó idős nőt, de már nem lehetett rajta segíteni. A később hazaérkező férje elhelyezéséről a helyi önkormányzat gondoskodik - tájékoztatott Csámpai Attila.

MTI/Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.