Öngyilkosság is lehetett

Halálra égett egy férfi Zákányszéken

Halálra égett egy ember a Csongrád megyei Zákányszéken. Még nem tudni, hogyan halt meg: a tűzoltók egy összeégett elektromos kerékpárt mellett találtak rá, de felmerült a gyanúja az öngyilkosságnak is.

2014.09.23 18:13Havariapress

Kedden kora délután égett össze egy férfi egy zákányszéki ház udvarán. A tűzoltók megérkezésekor a megégett ember már nem élt, még égett mellette egy elektromos kerékpár.

A haláleset körülményeit vizsgálják. Egyelőre nem tudni, hogy baleset történt-e vagy a férfi felgyújtotta magát. A helyszínen tűzvizsgáló dolgozik, s megkezdődött a rendőri szemle is.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.