Elfogták a támadót

Meg akartak erőszakolni egy fiatal lányt Szeged határában

A 17 éves sértett hazafelé tartott, amikor a Szeged-Szőreg és Újszentiván közötti vasúti átjárónál egy férfi megtámadta. Az árokba lökte, nadrágját és alsóneműjét lehúzva közösülni akart vele.

2014.09.22 17:34MTI
Fotó: police.hu

Elfogtak egy 28 éves férfit, aki vasárnap késő este megpróbált megerőszakolni egy 17 éves lányt Szeged határában – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.

Szenti Szabolcs elmondta: a 17 éves sértett hazafelé tartott, amikor a Szeged-Szőreg és Újszentiván közötti vasúti átjárónál egy férfi megtámadta. Az árokba lökte, nadrágját és alsóneműjét lehúzva közösülni akart vele. A támadó végül a sértett ellenállása miatt felhagyott az erőszakkal, és - magához véve a lány telefonját - elmenekült.

A nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, hétfő délután Újszentivánon elfogták, és házkutatáson megtalálták a lány telefonját is nála - közölte.

A férfit kifosztás, valamint szexuális erőszak kísérletének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.