Lövellt a gáz

Megszüntették a gázömlést Kiskunfélegyházánál

A gázszolgáltató szakemberei elzárták azt a vezetéket, amelynek meghibásodása miatt gázömlés keletkezett Kiskunfélegyháza és Tiszaalpár között.

2014.09.20 18:05MTI
MTI Fotó: Donka Ferenc

A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Krix Orsolya szombat délután elmondta: a vezeték elzárása után a gázművek munkatársai kijavítják a sérült vezetéket, lakosságvédelmi intézkedésre nincs szükség.

A referens korábban azt közölte az MTI-vel, hogy a hét bar nyomású gázvezeték sérülése miatt tíz méter magas gázoszlop tör fel a földből Kiskunfélegyháza és Tiszaalpár között.

A katasztrófavédelem korábban a vonatközlekedést is leállította Tiszaalpár és Kiskunfélegyháza között, de időközben újraindult a vasúti forgalom.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.