Üzemi baleset

Munkások lettek rosszul egy debreceni hűtőházban

Tíz dolgozó lett rosszul egy debreceni hűtőházban, ahol ammónia került a légtérbe péntek este.

2014.09.20 14:55MTI

A hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője, Kelemen-Madai Petra szombaton az MTI érdeklődésére megerősítette: a hűtőházban végzett munkálatok közben ammónia került a légtérbe, az ott dolgozó tíz ember emiatt lett rosszul.

A könnyű sérülteket a mentők kórházba vitték, a cég többi dolgozójának, összesen 97 embernek pedig el kellett hagynia az épületet. A munkások nem is térhettek vissza a hűtőházba, őket autóbuszokkal hazaszállították - ismertette a szóvivő.

Hozzátette: a baleset helyszínére nagy erőkkel vonultak ki a városi tűzoltók, és a megyei műveleti szolgálat is segítette a munkájukat. A hűtőházat átszellőztették, az egész épületet átvizsgálták, a vizsgálatot folytatják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.