Budapesten

Sérülést is okozott a riasztópisztollyal fenyegetőző férfi

A mentőszolgálatnál közölték, hogy a Nefelejcs utcából a sérültet kórházba szállították.

2014.09.19 07:47MTI

A rendőrök elfogtak egy férfit, aki egy embert megsebesített, többeket pedig megfenyegetett egy riasztópisztollyal a főváros VII. kerületében - közölte a rendőrség pénteken hajnalban honlapján.

Tájékoztatásuk szerint a 23 éves férfi csütörtökön este 11 óra körül körül a Nefelejcs utcában - előzetes szóváltást követően - egy riasztópisztollyal rálőtt valakire, majd elmenekült.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint H. Tamás korábban a Keleti Pályaudvarnál, majd a Baross téren is megfenyegetett járókelőket, végül 23 óra 30 perc körül a rendőrök a Baross téren - újabb sértettek fenyegetése közben - elfogták.

A gyanúsítottat a rendőrök a VII. kerületi rendőrkapitányságon előállították.

A mentőszolgálatnál az MTI érdeklődésére közölték, hogy a Nefelejcs utcából a sérültet kórházba szállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.