444

Deszki szatír: felfüggesztett, első fokon

Első fokon kettő év, végrehajtásában öt év próbaidőre felfüggesztett börtönre ítélte csütörtökön a Szegedi Járásbíróság gyorsított eljárásban azt a férfit, aki nyáron két futó nőt is molesztált a Csongrád megyei Deszk közelében.

2014.09.18 15:32MTI

A Szegedi Törvényszék szóvivője, Juhászné Prágai Erika közölte, a bíróság szexuális erőszak bűntettében és szeméremsértés vétségében mondta ki bűnösnek a vádlottat.

Az ítélet szerint a férfi június elején a Maros töltésen, Deszk határában az ott futó sértett előtt mutogatta magát és önkielégítést végzett. A félmeztelen férfi ezután a kerékpárral a sértett után eredt, amikor pedig utolérte a nőt, elkapta és fogdosni kezdte. A sértettnek végül sikerült kiszabadulnia, és elmenekülnie.

A vádlott 2014. július 20-án a 43-as számú főút Deszk és Klárafalva közötti szakaszán, egy a kerékpárúton futó nő előtt is levetkőzött, és önkielégítést végzett.

A bíróság döntését a vádlott és védője tudomásul vették, míg az ügyész letöltendő szabadságvesztés kiszabása érdekében jelentett be fellebbezést, így az ítélet nem jogerős.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.