Mindhárom támadót elfogták

Élettársa rokonai verték össze

Élettársának három rokona vert össze egy huszonéves férfit Zalaegerszeg belvárosában, a rendőrök pár órán belül mindhárom támadót elfogták.

2014.09.18 09:29Havariapress

A 23 éves szalapai lakos sértett kedden délelőtt Zalaegerszeg belvárosában töltötte az idejét, amikor rátámadott az élettársának édesanyja, valamint sógornője és sógora.

A tettlegességet szóváltás előzte meg, mivel a férfi anyagi vitába keveredett párjával; azt kifogásolta, hogy a nő kölcsönadja ruháit a sógornőjének. Ekkor a sógornő táskájával ütni kezdte a férfit, majd csatlakozott hozzá az anyósa, és az élettárs fiútestvére is.

A bántalmazás következtében a megtámadott férfi nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett, de az őt ért támadás miatt magánindítvánnyal élt támadói ellen.

A 41 éves anyóst, a 19 éves sógornőt és a 14 éves fiútestvért a rendőrök pár órán belül elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az idősebb nő és a fiatalember beismerte tettét, míg a sógornő ártatlannak vallotta magát.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon ettől függetlenül mindhármukkal szemben csoportos garázdaság és könnyű testi sértés gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.