Lőtt, majd elhajtott

Riasztófegyverrel lőtt a taxisra - hamar elfogták

Csütörtökre virradó éjjel egy férfi gáz-riasztófegyverrel rálőtt egy taxisra Budapesten. A rendőrök perceken belül elfogták a gyanúsítottat.

2014.09.18 07:12MTI
MTI/Lakatos Péter

Csütörtökön 0 óra 25 perc körül a taxis lehúzódott Budapesten a VI. kerületi Dob utcában, hogy elengedje a mögötte jövő autót.

A gépkocsi megállt a taxi mellett, és P. Zoltán a leengedett ablakon keresztül gáz-riasztófegyverrel rálőtt a taxisra, majd elhajtott - olvasható a rendőrség közleményében.

A rendőrök néhány percen belül elfogták a budapesti férfit a Kodály köröndnél, előállították és felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt eljárást indítottak ellene.

MTI/Lakatos Péter


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.