Szexuális kényszerítés

Munkahelyén fogták el az óbudai liftes molesztálót

Elfogták a rendőrök azt a fiatal férfit, aki hónapokkal ezelőtt, egy óbudai társasház liftjében erőszakoskodott egy nővel.

2014.09.17 09:16Havariapress

Július 26-án kora reggel, a III. kerületi Vízimolnár utca egyik társasházában történt a bűncselekmény. Egy fiatal férfi és egy nő utazott együtt a liftben. A férfi erőszakoskodni kezdett, molesztálta a nőt, majd kiszállt, s elmenekült. Az óbudai nyomozóknak sikerült azonosítaniuk a támadót. A 23 éves férfit újbudai munkahelyén fogták el kedden. A szexuális kényszerítéssel meggyanúsított férfit őrizetbe vették, s kezdeményezték bíróság elé állítását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.