Megszűnt a forgalomkorlátozás

Már mindkét irányba járható az Andrássy út

Balesetveszélyes toronydaru bontási munkája miatt volt forgalomkorlátozás érvényben. A forgalmi akadály megszűnt, mindkét irányba járható az Andrássy út.

2014.09.16 15:05MTI

Megszűnt a forgalomkorlátozás a budapesti Andrássy úton, a Kodály köröndnél, ahol korábban a leégett lakóépület mellett felállított toronydaru meghibásodott és emiatt elterelték a forgalmat - közölte a rendőrség honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a balesetveszélyes toronydaru bontási munkája miatt forgalomkorlátozás volt érvényben. A forgalmi akadály megszűnt, mindkét irányba járható az Andrássy út.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője korábban azt mondta: a húsz méter magas daru szétszerelése közben történt a baleset, amelynek következtében a daru 10-12 méteres vízszintes gémje lógott a szerkezeten.

Átmenetileg mindkét irányban terelték a forgalmat a helyszínen. A Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán azt írta: a 105-ös busz újra eredeti útvonalon közlekedik, az 1-es metró (kisföldalatti) is mindkét irányban megáll a Kodály körönd állomáson.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.