Grafikával keresik

Kislányokra gerjedt - elkészült a fantomkép az ócsai szatírról

Az elkövető egy 35 év körüli, 180 centiméter magas, átlagos testalkatú, de enyhén pocakos férfi. Arca kerek, a haja egészen rövidre volt nyírva.

2014.09.15 10:11Havariapress
Forrás: police.hu

Szeptember 10-én délben követte el a bűncselekményt az ismeretlen férfi az ócsai Baross téren. Odalépett az utcán áldozatához, majd elővette nemi szervét, s azt mutogatva, megfogdosta a gyermekkorú kislányt. A kislány barátnőjével, aki mindvégig jelen volt, elfutott.

A gyermekek elmondása alapján összeállított személyleírás szerint az elkövető egy 35 év körüli, 180 centiméter magas, átlagos testalkatú, de enyhén pocakos férfi. Arca kerek, a haja egészen rövidre volt nyírva. A férfi sötétkék rövid ujjú pólót, sötétszürke farmernadrágot és fehér sportcipőt viselt, megjelenése, öltözéke igényes és tiszta volt.

A rendőrség grafikát is készített a férfiról. Kérik, hogy aki a rendőrség weboldalán látható grafikán ábrázolt személyt felismeri, jelentkezzen Dabasi Rendőrkapitányságon, hívja a Telefontanút (80 555-111), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.