Bonyhádnál

Nem adott elsőbbséget, a vétlen sofőr bánta...

Mikrobusz és személygépkocsi ütközött.

2014.09.14 10:28ma.hu

Bonyhád határában 2014. szeptember 12-én 16 óra 41 perckor a 6533 és 6535 számú mellékutak kereszteződésében egy mikrobusz személygépkocsival ütközött.

A baleset következtében a személygépkocsi vezetője, egy 58 éves nő megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A járművekben anyagi kár keletkezett. A helyszínelés és a műszaki mentés idején a forgalmat rendőrök irányították.

A rendelkezésre álló adatok alapján a mikrobusz vezetője, egy 55 éves érdi férfi úgy hajtott a kereszteződésbe, hogy az elsőbbségadás kötelező jelzőtábla ellenére nem adott elsőbbséget a személygépkocsinak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.