Kerékpár

Halálos gázolás Medgyesbodzás külterületén

A férfi kerékpárját tolta, amikor a tehergépkocsi elütötte. A baleset a 4429-es számú úton Medgyesbodzás külterületén történt.

2014.09.14 08:36MTI

Tehergépkocsi gázolt gyalogost Medgyesbodzásnál - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője vasárnap hajnalban.

Vargáné Szombati Andrea elmondta: az 50 éves medgyesbodzási férfi a kórházba szállítást követően belehalt sérüléseibe. A férfi kerékpárját tolta, amikor a tehergépkocsi elütötte. A baleset a 4429-es számú úton Medgyesbodzás külterületén történt.

A baleset körülményeit és a felelősség kérdését a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság szakértőkkel vizsgálja - tette hozzá a sajtószóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.