Ütközés

Meghalt egy kamionsofőr Nyírbátor és Nyírcsászári között

Meghalt egy kamionsofőr a 471-es főút Nyírbátor és Nyírcsászári közötti szakaszán, ahol két teherautó ütközött csütörtök délelőtt.

2014.09.11 10:50MTI
MTI/Balázs Atiila

Egy 57 éves jármi férfi vesztette életét csütörtök délelőtt a 471-es főúton Nyírbátor és Nyírcsászári között, ahol két tehergépkocsi ütközött - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Fülöp Gergely tájékoztatása szerint eddig még nem tisztázott okból az egyik teherautó áttért az úton a szemközti közlekedési sávba és frontálisan ütközött egy ott haladó kamionnal.

Az egyik jármű az árokba, a másik az útpadkára sodródott. A kamion sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség befejezte a helyszínelést, véget ért a műszaki mentés is, így a főút érintett szakaszán feloldották az útlezárást, ismét zavartalan a forgalom.

MTI/Balázs Atiila


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.