Zavartalan a forgalom

Ismét járható az M1-es

Újra zavartalan a forgalom az M1-es autópályán, ahol szerdán délután ismeretlen okból kigyulladt egy kamion a Budapest felé vezető oldalon, a 22-es és 23-as kilométer között.

2014.09.11 07:40MTI

A helyszínelés idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben, valamint a jobb pályatest belső sávját is lezárták a rendőrök. A balesetben senki sem sérült meg.

A rendőrség feloldotta az útlezárást Heves megyében a 3-as számú főúton, Kerecsend és Kápolna között is. A két település közötti útszakaszon szerdán este egy személygépkocsi és egy mikrobusz ütközött össze, a balesetben három személy sérült meg a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.