Szalagkorlátnak ütközött, árokba csúszott

Felfüggesztették a kamion műszaki mentését, félpályán halad a forgalom a 68-ason

Feloldották a teljes útlezárást kedd este, félpályán halad a forgalom a 68-as főúton a szenyéri elágazónál, ahol délelőtt szalagkorlátnak ütközött és árokba csúszott egy állatokat szállító kamion.

2014.09.02 20:13MTI

Tíz órakor teljes szélességében lezárták az utat, majd napközben időnként a félpályán haladhatott a forgalom. A járműveket a teljes lezáráskor Tapsony, illetve Nagyszakácsi felé terelték. A balesetben a tizenöt szarvasmarhából négy elpusztult.

A kamion műszaki mentésén a marcali és a nagykanizsai hivatásos, valamint a böhönyei önkormányzati tűzoltók dolgoztak.

Nagykanizsáról tűzoltódarut is hívtak a helyszínre, de a kamiont nem tudták kiemelni az árokból, így 19 órakor felfüggesztették műszaki mentést, és szerdán folytatják - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.