Gyilkosság

Megöltek egy nőt Nagyesztergáron

Megöltek egy 48 éves nőt a Veszprém megyei Nagyesztergáron, a bűncselekmény elkövetésével egy helyi férfit gyanúsít a rendőrség.

2014.09.02 18:55MTI

Pogány Péter, a Veszprém megyei rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese azt közölte: a rendőrséget kedd reggel hat óra után a mentőszolgálat értesítette, amelynek munkatársait egy nagyesztergári családi házhoz, egy eszméletlen nőhöz riasztották. A mentők a helyszínen már csak a nő halálának beálltát tudták megállapítani.

A helyszíni- és a halottszemle adatai alapján a nő bántalmazás következtében halt meg.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt írta, az ügyben emberölés gyanúja miatt indítottak eljárást. Az adatgyűjtés és a tanúkihallgatások eredményeként néhány órán belül előállítottak egy 54 éves helyi férfit, aki a rendőrök szerint megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A férfit őrizetbe vették, kihallgatása jelenleg is tart.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.