6-os főút

Villanyoszlopot döntött az autó Ercsinél

A villanypózna vezetékei belógtak az úttestre, veszélyeztetve a közlekedést.

2014.09.02 07:52ma.hu
MTI Fotó: Lakatos Péter

Ercsi külterületén egy személygépkocsi villanyoszlopnak ütközött, az érintett útszakaszon félpályán haladhatott a forgalom a 6-os számú főúton.

A rendelkezésre álló adatok alapján, 2014. szeptember 1-jén 20 órakor egy személygépkocsi -eddig ismeretlen okok miatt- a 6-os számú főúton Ercsi település külterületén Százhalombatta irányába elhagyta az úttestet és villanyoszlopnak ütközött. A közúti közlekedési baleset során a jármű utasa megsérült, illetve a villanypózna vezetékei az úttestre belógtak, veszélyeztetve a közlekedést.

A helyszíni szemle és az elektromos vezetékek helyreállításának idején az érintett útszakaszon rendőri irányítás mellett, egy sávban haladhatott a forgalom.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.