Rablás

Brutális gyilkosság Kunszálláson - belga házaspár esett áldozatul

Nyomokat rögzítenek a helyszínen, nagy erőket mozgósítottak az ismeretlen elkövető felkutatása és beazonosítása érdekében.

2014.09.01 12:35Havariapress

Holtan találtak egy 72 éves belga férfit egy kunszállási tanyán, feleségét életveszélyes állapotban szállították kórházba. A rendőrség emberölés miatt indított nyomozást, feltehetően rablógyilkosság történt.

Vasárnap délután találtak rá a külföldi házaspárra kunszállási tanyájukon. A 72 éves férfi már nem élt, 71 éves felesége életveszélyes sérülésekkel, válságos állapotban került kórházba.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság több emberen elkövetett emberölés kísérlete miatt indított nyomozást.

A vasárnap megkezdett helyszíni szemle még nem ért véget. Nyomokat rögzítenek a helyszínen, nagy erőket mozgósítottak az ismeretlen elkövető felkutatása és beazonosítása érdekében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.