A 42-es főúton

Kigyulladt a kukoricát szállító teherautó

A püspökladányi hivatásos tűzoltók oltják a lángokat.

2014.09.01 11:57MTI

Teherautó és mezőgazdasági vontató ütközött össze Püspökladány és Báránd között hétfő délelőtt, az utat lezárták, a forgalmat Sárrétudvari felé terelik - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője. Egy embert kórházba vittek.

Dobó Dénes tájékoztatása szerint eddig tisztázatlan körülmények összeütközött egy kukoricát szállító tehergépkocsi és egy mezőgazdasági vontató Püspökladány és Báránd között, a 42-es főút 10. kilométerszelvényében. A teherautó a balesetet követően kigyulladt.

A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba vitték - tette hozzá.

A püspökladányi hivatásos tűzoltók jelenleg is oltják a lángokat - tájékoztatott Kelemen-Madai Petra, a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.