Feloldották az útzárakat

Ismét zavartalan a forgalom a balesetek sújtotta 67-esen

13 kilométerre egymástól történt a két baleset.

2014.09.01 11:51MTI

Hétfőn reggel két, személyi sérülésekkel is járó baleset történt a 67-es főút Kaposvárhoz közeli szakaszain, az elrendelt teljes útzárakat feloldották, mindkét szakaszon zavartalan a forgalom - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

Először Kaposvár külterületén, a 67-es főút Szigetvár felé vezető szakaszán, a főút 35-ös kilométerszelvényénél kellett teljes szélességében lezárni az utat egy személygépkocsi és egy kamion ütközése miatt. A balesetben ketten sérültek meg.

Nem sokkal később újabb baleset történt a 67-es számú főút 48-as kilométerszelvényénél, Kaposvár és Somogyaszaló között, ami miatt ott is teljes szélességében le kellett zárni a főutat. Az elsődleges adatok szerint egy személygépjármű eddig tisztázatlan körülmények között egy kamion vontatmányának ütközött, majd az árokban állt meg. Ebben a balesetben egy ember sérült meg, a forgalmat egy ideig elterelték.

Az útzárakat először félig, majd teljesen feloldották még a délelőtt folyamán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.