Kaposváron

Frontális baleset miatt zárták le a 67-est

A személygépjármű eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol frontálisan ütközött egy kamionnal.

2014.09.01 08:47MTI

Teljes útzár van Kaposvár külterületén a 67-es főúton, ahol egy személyautó és egy kamion ütközött hétfő reggel; a balesetben két ember megsérült - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az elsődleges adatok szerint a személygépjármű eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol frontálisan ütközött egy kamionnal.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták a Szigetvár felé vezető utat, a járműveket a Táncsics Mihály utcára terelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.