Kecskemét

S. Mihály tépte le az idős nő aranyláncát

S. Mihályt egy szolgálaton kívüli rendőr 2014. augusztus 27-én 17 óra 50 perckor felismerte Kecskemét belvárosában.

2014.08.29 12:58ma.hu
Forrás: police.hu (A kép csak ilusztráció)

Szolgálaton kívüli rendőr fogta el azt a 48 éves kecskeméti férfit, aki egy 86 éves asszony nyakából kitépte az arany ékszerét.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást S. Mihály 48 éves kecskeméti lakossal szemben.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2014. augusztus 21-én 16 órakor, Kecskeméten, a Boldogasszony téren lévő parkban előzetes szóváltás nélkül egy 86 éves helyi asszony nyakából kitépte a nyakláncot, majd azzal a helyszínről ismeretlen helyre távozott.

Az adatgyűjtések és a kihallgatások eredményeképpen a rendőrök beazonosították a feltételezett elkövetőt. S. Mihályt egy szolgálaton kívüli rendőr 2014. augusztus 27-én 17 óra 50 perckor felismerte Kecskemét belvárosában. A nyomozó azonnal szolgálatba helyezte magát és elfogta, majd a kapitányságra előállította a férfit, aki gyanúsítotti kihallgatásakor beismerte tettét. Kiderült, hogy az ellopott ékszer zálogházba került, a kapott pénzt elköltötte. Az ellopott nyakláncot a rendőrök lefoglalták.

A terheltet a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatatását, melyet a bíróság 2014. augusztus 29-én 9 órakor elrendelt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.