68 éves áldozat

Kéregetett, elvette, földre lökte, ütötte - 43 éves nő az elkövető

A járókelők észrevették a támadást, melyről értesítették a rendőrséget és segítettek a sértettnek.

2014.08.29 11:51ma.hu
Forrás: police.hu

Egy nő 2014. augusztus 28-án 16 óra körüli időben, Debrecenben a Kassai úton megszólított egy idős férfit, akitől pénzt kért.

A férfi nem adott pénzt K. Andrásnénak, aki ezért követte és folyamatosan kéregetett tőle. A 43 éves nő az Árpád téren, miután még mindig nem kapott pénzt, hátulról meglökte a sértettet és a nadrágja hátsózsebéből kivette a pénztárcáját. Az idős férfi észrevette, hogy elvette tőle a pénzét a nő, akivel vitatkozni kezdett. A vita dulakodásig fajult, miközben a támadó többször megütötte és a földre rántotta 68 éves áldozatát.

A járókelők észrevették a támadást, melyről értesítették a rendőrséget és segítettek a sértettnek.

A rablás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nyíradonyi nőt a helyszínre érkező körzeti megbízottak elfogták és előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

Az őrizetbe vett terhelttel szemben a Debreceni Rendőrkapitányság folytatja a nyomozást és előterjesztést tesz előzetes letartóztatásának indítványozására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.