Ez ám a hatékonyság!

Kiraboltak egy német párt Böhönyén, elfogták a gyanúsítottakat

Megkötöztek és kiraboltak egy német párt Böhönyén, a rendőrök elfogták a gyanúsítottakat.

2014.08.28 16:15MTI
Forrás: Wikipedia

A múlt pénteken történt fegyveres rablás részleteiről Bebes Zoltán rendőr őrnagy, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának vezetője csütörtökön sajtótájékoztatón számolt be.

Ismertetése szerint a 22 éves H. Gábor és a 21 éves F. Zoltán egy riasztópisztollyal és két teleszkópos bottal (viperával) a kezében tört be a pár otthonába. Mindkettőjüket megkötözték, de nem bántották őket, így egyikőjük sem sérült meg.

H. Gábor korábban felújítási munkálatokat végzett a házban, így tudta, hogy milyen értékeik vannak a sértetteknek. Mialatt társa a megkötözött párt szemmel tartotta, ő összeszedte a különböző elektronikai eszközöket, valamint italt, szivarokat, egy fegyvert és pénzt, majd egy autóval elhajtottak.

Előbb a nő szabadította ki magát, és ő oldotta ki a férfi kötelét, majd értesítették a rendőrséget.

A rendőrök fegyveresen elkövetett rablás elkövetésének megalapozott gyanújával szerdán elfogták és részletes beismerő vallomásuk után őrizetbe vették a két - eddig büntetlen előéletű - férfit, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

A sértettektől eltulajdonított értékek és a pénz is előkerült.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.