Őr és Jármi között

Öten megsérültek egy balesetben a 49-es főúton

Öten megsérültek, amikor két személyautó ütközött egymással a 49-es főút Őr és Jármi közötti szakaszán csütörtök délelőtt.

2014.08.28 10:23MTI

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a két járműben összesen kilencen utaztak, az ütközés következtében az egyik autó az út menti árokba borult, a benne utazó öt ember közül mindenki megsérült.

A rendőrség honlapján olvasható információk szerint egy forgalmi okból álló járműsor utolsó autójának ütközött hátulról egy személygépkocsi.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a 49-es főutat a két település közti szakaszon teljes szélességében lezárták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.