Í.J.

Rács mögött a Margit körúti cserbenhagyó

Elrendelték annak a férfinak az előzetes letartóztatását, aki súlyos balesetet okozott augusztus 17-én a budapesti Margit körúton, majd magára hagyva áldozatát, elsétált.

2014.08.27 16:28Havariapress

Augusztus 17-én késő délután okozott balesetet egy 31 éves férfi, mikor autójával a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére behajtott a Margit körút és a Kisrókus utca kereszteződésébe. A szabálytalankodó autós nekihajtott járművével egy másik személygépkocsinak.

A karambol után a férfi kiszállt a járművéből, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A balesetben érintett másik gépkocsi vezetője súlyos sérülést szenvedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói azonosítani tudták a cserbenhagyót. A monori férfit XXII. kerületi  tartózkodási helyén a napokban elfogták.

A segítségnyújtás elmulasztásával, valamint közúti baleset gondatlan okozásával meggyanúsított férfit őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.