Székesfehérvár közelében

Lezárják a 62-es főutat - gránátok és lőszerek mindenütt

Több robbanótestet találtak Székesfehérvár közelében, a 62-es főút felújítása közben. Az utat 600 méter hosszúságban le kell zárni.

2014.08.27 13:11MTI
Fotó: honvedelem.hu

Több robbanótestet találtak Székesfehérvár közelében, a 62-es főút felújítása közben - közölte a Magyar Honvédség tűzszerészetének kommunikációs tisztje szerdán az MTI-vel.

Várkonyi Melinda tájékoztatása szerint aknavető gránátokat és gyalogsági lőszereket találtak Székesfehérvártól öt kilométerre, a 62-es főút 38-as kilométerénél.

KÖzölte: az utat összesen 600 méter hosszúságban le kell zárni a beazonosítás idejére.

Juhász Károly, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-nek az útlezárásról azt mondta: a főutat időszakosan, egy-egy bombatest kiemeléséig kell lezárni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.