Egy súlyos sérült az M0-áson

Három kamion ütközött, az egyik sofőrt mentőhelikopter vitte el

Egy magyar, egy lengyel és egy orosz rendszámú kamion ütközött össze az M0-s autóúton az alacskai pihenőnél hétfő délután, az egyik sofőr súlyosan megsérült.

2014.08.25 18:14MTI

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője elomndta: az autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán történt balesetben a magyar kamion vezetője beszorult a fülkébe. A sofőrt a járműből a monori tűzoltók emelték ki.

Az első információk szerint a férfit súlyos állapotban mentőhelikopter vitte kórházba. Az érintett útszakaszon zavartalan a forgalom - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.