Korábban három autó ütközött

Ismét zavartalan a forgalom Dunaharasztinál

A helyszínelést és a műszaki mentést követően megnyitották a forgalom előtt az 51-es főutat Dunaharaszti és Taksony között, ahol korábban három autó ütközése miatt rendeltek el teljes zárást.

2014.08.24 16:40MTI

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a baleset a Duna-Tisza csatorna felett átívelő hídon történt.

A rendőrök a 22-es kilométerszelvényben Taksony és Bugyi felé, míg a 17-es kilométerszelvényben Dunaharaszti és Alsónémedi felé terelték a forgalmat, ám mostanra helyreállt a közlekedés megszokott rendje.

Csámpai Attila, a megyei katasztrófavédelem szóvivője azt mondta: a karambolban két ember könnyebben megsérült, de nem kellett őket kórházba vinni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.