50 lakásban

Megszűnt a gázszivárgás Tápióbicskén

A veszély elmúltával visszatérhettek otthonaikba azok a tápióbicskeiek, akiknek egy szombat reggeli gázvezeték-szakadás miatt kellett kiköltözniük a Nagykátai út környékéről.

2014.08.23 12:55MTI
Forrás: Wikipedia

Korábbi tájékoztatás szerint a 150 milliméteres gázvezetéket egy munkagép vágta át, majd szivárogni kezdett a gáz, amit a nagykátai tűzoltók egy vízsugárral higítottak, s a vezetéket is elszorították. Biztonsági okokból lezárták a környéket, és tizenegy házból tizenkét lakót kiköltöztettek.

A gázszolgáltató szakemberei a délelőtt folyamán kiszakaszolták a vezetéket, és hozzákezdtek a hibaelhárításhoz. Mivel a folyamatos gázkoncentráció-mérések szerint elmúlt a veszély, a lakók visszamehettek házaikba, de a javítás befejezéséig a környék 50 lakásában nincs gáz. A szolgáltatás várhatóan dél körül áll helyre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.