Beismerő vallomást tett

Kirabolta a saját anyját

Őrizetbe vettek a rendőrök egy tatai férfit, akit több alkalommal erőszakkal elvette anyjától a pénzét.

2014.08.23 12:45Havariapress
Freedigitalphotos Stuart Miles

Rablás és zaklatás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tatai Rendőrkapitányság egy 32 éves tatai férfi ellen. A gyanú szerint P. Zoltán két alkalommal bántalmazta édesanyját otthonában, majd elvette a pénzét. Először június 14-én akart kölcsönkérni az anyjától pénzt, de nem kapott, ezért erőszakkal vette el. Az eset két hónap múlva újra megismétlődött.

A férfit augusztus 22-én fogták el a tatai rendőrök. Gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Bevallotta azt is, hogy korábban több alkalommal megfenyegette az édesanyját azzal, hogy bántani fogja. P. Zoltánt a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.