Csatornázás közben bukkantak rá

Lövedék Nagybajomban, lezártak egy utcát

Egy rakéta harci részét találták meg Nagybajomban, csatornázás közben. Egy utcát lezártak a településen, a lövedéket megsemmisítik.

2014.08.22 15:30MTI

Bátyi Edina, a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje elmondta: egy szovjet M-13-as rakéta harci részét találták meg gyújtószerkezet és hajtómű nélkül a Vásártér utcában.

A körülbelül 50 kg-os lövedéket a rendőrség által kijelölt helyen megsemmisítik. A területzárást 15 óra 30 perckor feloldották.

Az utcát korábban száz méteres sugarú körben le kellett zárni, és a beazonosítás idejére két házból húsz embert költöztettek ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.