Félpályás útlezárás

Durva baleset: két autóban nyolc sérült Nyíregyházánál

Két autó összeütközött, két ember súlyosan, hat pedig könnyebben megsérült az M3-as autópálya és a 4-es út csomópontjában Nyíregyházánál szerda délelőtt.

2014.08.20 12:12MTI

Pápai György, az Országos Mentőszolgálat regionális orvosigazgatója elmondta, hogy a súlyos sérülteket végtagtörésekkel, a könnyebbeket főként zúzódásokkal vitték kórházba.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján azt közölte, hogy a helyszínelés és a műszaki mentési munkálatok idejére a 4-es út érintett szakaszát félpályán lezárták, a forgalom egy sávon, váltakozva haladhat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.