76-os

Vagy vezetni nem tud, vagy... Az erdőbe lökte az útról a motorost

A járművet vezető 27 éves zalalövői férfit a mentők kórházba vitték, a személygépkocsi sofőrje sérülés nélkül úszta meg az ütközést.

2014.08.18 09:46Havariapress

Elsodort és az út menti bozótba lökött egy motorost egy személyautó a 76-os főúton, a motoros csak a szerencséjének köszönhette, hogy komolyabb sérülések nélkül úszta meg a balesetet.

Vasárnap késő délután egy 20 éves pécsi fiatalember haladt autójával Zalaegerszeg felől Keszthely irányába, amikor a főút 50-es kilométer-szelvényénél, eddig tisztázatlan okokból nekiütközött a mellette párhuzamosan haladó motorkerékpárosnak.

Az ütközés következtében a motoros a jobb oldali köves útpadkára hajtott, majd nekicsapódott egy terelőtáblának és letért az útról.

A motor ezután az út szélén még többször megpördült a tengelye körül, végül az erdőben állt meg. A járművet vezető 27 éves zalalövői férfit a mentők kórházba vitték, a személygépkocsi sofőrje sérülés nélkül úszta meg az ütközést. A baleset körülményeit a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.