Közúti tragédia

Elfogták a pomázi cserbenhagyót

Halálra gázoltak egy idős nőt a Pest megyei Pomázon péntek este, a sofőr elhagyta a helyszínt, de szombat hajnalban elfogták.

2014.08.16 17:10MTI

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a 32 éves helyi férfi péntek este 9 óra körül Pilisszentkereszt felől Szentendre felé haladt gépkocsijával, amikor a pomázi Kossuth Lajos utcában elütött egy 70 éves nőt. A sofőr segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. Az elgázolt nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A rendőrök szombat hajnalban elfogták Pomázon F. Pétert, akit közúti baleset okozásának és segítségnyújtás elmulasztásának alapos gyanúja miatt hallgattak ki.

A baleset pontos okát és körülményeit a Szentendrei Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja, a gyanúsított szabadlábon védekezik - írta a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.