Ki látta?

Eltűnt egy férfi Balatonfüreden

Czipri Tibor 39 éves, balatonfüredi lakos a rendelkezésre álló adatok szerint 2014. május 30. napon lakásából ismeretlen helyre távozott, és azóta életjelet nem ad magáról.

2014.08.15 13:07ma.hu
Fotó: police.hu

Az eltűnt személy körülbelül 175 cm magas, átlagos testalkatú, enyhén pocakos férfi, aki hosszú barna haját hátra kötött copfban viseli, arca heges. Eltűnésekor valószínűleg farmernadrágot, szürkés-zöldes színű sportdzsekit és drapp színű cipőt viselt, valamint egy fekete hátizsákot, egy bevásárló táskát és egy 5 literes műanyag ballont vitt magával.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság kéri, aki Czipri Tibor tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (h-cs: 8.-16., p: 8.-13.), a 06-87/482-288-es telefonszámon vagy a 107-es, 112-es segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.