Baleset

Árokba csapódott és kigyulladt egy autó Sándorfalva közelében

A sofőr a város előtt körülbelül 3 kilométerrel eddig tisztázatlan okok miatt elveszítette uralmát járműve felett, letért az útról, majd az árokba csapódott.

2014.08.02 00:30MTI

Árokba csapódott és kigyulladt egy autó Sándorfalva közelében pénteken késő este, a sofőr megpróbált elmenekülni a helyszínről - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szenti Szabolcs elmondta, hogy az elsődleges adatok szerint a Szeged felől Sándorfalva irányába haladó személygépkocsi sofőrje a város előtt körülbelül 3 kilométerrel eddig tisztázatlan okok miatt elveszítette uralmát járműve felett, letért az útról, majd az árokba csapódott. A baleset következtében a kocsi kigyulladt, az azt vezető férfi a helyszínről elszaladt.

Az út mellett gyalogló férfira egy szolgálaton kívüli rendőr figyelt fel, ő tartóztatta fel és adta át a kiérkező egyenruhásoknak. A sofőr a balesetben megsérült, a mentők kórházba vitték - közölte a százados.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.