Baracs

Nem volt képes étlen-szomjan lopni: kolbászból-pálinkából merített lelkierőt

Bíróság elé állítják a tetten ért falatozót a dunaújvárosi rendőrök.

2014.08.01 10:45ma.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást H. Zoltán 41 éves baracsi lakos ellen.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra 2014. július 11-én 23 óra körüli időben érkezett bejelentés arról, hogy Baracson egy családi ház melléképületében a tulajdonos és ismerőse egy tolvajt ért tetten és visszatart a rendőrök kiérkezéséig. A helyszínre érkező egyenruhások H. Zoltán elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították. A férfi tudta, hogy az épületben élelmiszereket tárolnak, ezért ment be oda, de mielőtt elvitte volna a házikolbászokat, egy szálat a helyszínen megevett és ivott hozzá az ott talált pálinkából is.

A nyomozók a H. Zoltánt gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A férfi kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte a nyomozást és az ügyben bíróság elé állítást kezdeményezett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.