Wellnesstolvaj

Mindent vitt, amit talált - most őt találták meg

Több száz személyi okmányt, pénzt, laptopot és kulcsokat találtak a hévízi rendőrök egy orosházi férfinál, aki országszerte szállodákban, autóból, polgármesteri hivatalból is értékeket, iratokat tulajdonított el.

2014.07.31 11:33MTI

A 38 éves férfit a múlt héten fogták el Hévízen, miután az előző napokban a fürdőváros több szállodájából táskákat lopott el. A hotelek wellnessrészlegébe és öltözőjébe osont be, pénztárcákat és okmányokat emelt el.

A nyomozás során kiderült: a férfi az elmúlt hónapokban Keszthelyen, Budapesten, Szombathelyen, Mezőhegyesen, Orosházán és Debrecenben is lopott, egyebek mellett nyitva hagyott autóból, építkezésen hagyott hátizsákból, vasúti pályaudvar szolgálati helyiségéből, trolibuszon vagy polgármesteri hivatalból.

A gyanúsított részletes beismerő vallomást tett. A keszthelyi rendőrök közokirat, magánokirat, készpénz-helyettesítő fizetőeszköz egyidejű elvételével elkövetett lopás miatt indítottak eljárást ellene, a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.