Baleset és tragédia

Makacs volt az M7-esen lángoló kamion - KÉPEK!

Közös erővel, több habsugárral és több tartálykocsiról táplálva oltották el a tűzoltók az M7-es autópálya 157-es kilométerszelvényénél szerda délelőtt felborult, üzemanyagot szállító kamion lángjait. A sztráda továbbra is lezárva.

2014.07.30 12:44MTI
MTI Fotó: Varga György

Közös erővel, több habsugárral és több tartálykocsiról táplálva oltották el a balatonboglári, a marcali, a keszthelyi, a kaposvári, a siófoki és a nagyatádi tűzoltók az M7-es autópálya 157-es kilométerszelvényénél szerda délelőtt felborult, üzemanyagot szállító kamion lángjait. Az oltási munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította a helyszínen. Az elsődleges információk szerint a balesetben a kamion sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe.

MTI Fotó: Varga György

Az M7-es autópályát a 150-es és a 160-as kilométerszelvények közti szakaszon mindkét irányban, teljes szélességében lezárták, a korlátozás továbbra is érvényben van. A forgalmat a 7-es számú főútra terelik.

MTI Fotó: Varga György - Az M7-es lezárva


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.