Folyamatosan dolgoznak Budapesten a tűzoltók

Pincéket öntött el a lezúduló "égi áldás"

Lakóházak pincéjét öntötte el a lezúdult nagy mennyiségű csapadékvíz a fővárosban. Hatvan tűzoltó folyamatosan dolgozik a károk felszámolásán.

2014.07.29 20:28Havariapress

A késő délutáni felhőszakadás során lezúdult nagy mennyiségű csapadékvíz eltávolításán dolgoznak több helyszínen a budapesti tűzoltók, munkájukat önkéntes tűzoltóegyesületk tűzoltói is segítik.

Elsősorban a IV. és XV. kerületből érkeznek a tűzoltókhoz tömegével lakossági bejelentések, de több ponton a közlekedést is akadályozza a víz.

A felhőszakadás a tömegközlekedésben is fennakadást okoz: a Fóti úti aluljáróban felgyűlt esővíz miatt nem közlekedik a 12-es villamos. A tűzoltók már végeztek a szivattyúzással, a villamospályát még vizsgálják a szakemberek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.