Bevetés

Megpróbálta a lehetetlent, de Kito, a négylábú rendőr legyűrte

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság zámolyi körzeti megbízottja kutyája segítségével fogott el egy gyümölcstolvajt, aki el akart futni a rendőr és négylábú társa elől.

2014.07.29 11:39ma.hu
A büszke szerv és a négylábú társ (fotó: police.hu)

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság zámolyi körzeti megbízottja 2014. július 28-án délben telefonon kapott bejelentést arról, hogy egy gyanús férfit láttak Zámoly külterületén a hétvégi házas övezetben - áll a police.hu közleményében.

A körzeti megbízott „ Kito" nevű szolgálati kutyájával, valamint a helyi polgárőrség vezetőjével azonnal a helyszínre indult. Az egyenruhás rövid időn belül megtalálta és igazoltatta a férfit, aki dinnyével és barackkal tele hátizsákkal tartott a hétvégi telkektől a falu irányába.

A tolvaj először megállt, majd a zsákmányt hátrahagyva futni kezdett, de  Kito 30 méteren belül utolérte és a földön tartotta a gazdája odaérkezéséig.

A körzeti megbízott a 25 éves sárbogárdi lakost elfogta és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállította, ahol a férfit a nyomozók szabálysértési őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.