Hideg nyomon

Még a mélyhűtőben is kábítószer volt - gondolta talán, tovább eláll?

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak egy 19 éves férfit a zalaegerszegi rendőrök.

2014.07.29 09:55ma.hu
Hideg nyomon (fotó: police.hu)

A gyanú szerint egy 19 éves zalaegerszegi fiatalember kábítószert árult lakásán - írja a police.hu.

A zalai nyomozók 2014. július 25-én házkutatást tartottak a fiatal férfi otthonában, melynek során közel 20 gramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket, mintegy 30 darab színes tablettát, valamint több mint tíz gramm fehér port foglaltak le.

A férfi lakásán ezen kívül a rendőrök digitális mérleget, valamint a kábítószer értékesítéséhez szükséges kellékeket; így alufóliát, nylon tasakokat és készpénzt is találtak.

A nyomozás eddigi adatai szerint a helyi fiatalnak rendszeres vásárlói voltak. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.