Segítség

Mentőhelikopter vitte kórházba a törökbálinti baleset egyik sérültjét

Egy embert súlyos sérülésekkel mentőhelikopter vitt kórházba az M7-es autópályán, Törökbálintnál történt keddi baleset helyszínéről.

2014.07.29 08:44MTI
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Tóth Karolina, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese elmondta, hogy a 60 év körüli férfi fej-, hasi és mellkasi sérüléseket szenvedett. Rajta kívül egy 50 év körüli férfit vittek kórházba, őt ugyancsak fejsérüléssel. Korábban a rendőrség azt közölte, hogy a balesetnek három sérültje volt.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata kora reggel közölte az MTI-vel, hogy ismeretlen körülmények között szalagkorlátnak ütközött egy autó Törökbálintnál.

Az autópálya érintett, Budapest felé tartó szakaszát egy időre teljes szélességében lezárták, a járműforgalmat a törökbálinti lehajtónál leterelték. Az autópályán a leállósávon már megindulhatott a forgalom.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.