Kirabolt egy idős asszonyt

Pár óra alatt elfogták a tizenéves támadót

Megtámadott otthonában egy 81 éves asszonyt egy tizenéves fiú Tiszakeszin. A hajnali rablás gyanúsítottját pár óra alatt elfogták.

2014.07.27 20:50Havariapress
freedigitalphotos.net/sakhorn38

Vasárnap hajnalban tört be egy idős asszony házába egy fiatalember a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei községben. A 81 nő felkelt a betörés zajára. Mikor kérdőre vonta az értékeket összepakoló tolvajt, az rátámadt: fellökte, majd zsákmányával elmenekült.

A tiszaújvárosi nyomozók két órán belül azonosították, majd elfogták a rablás gyanúsítottját. A 17 éves helybeli fiatalembert őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.