Szentkirályszabadjánál

Frontálisan ütközött két autó - egy ember életveszélyesen megsérült

A baleset helyszínét Litér vagy Felsőörs irányában lehet kikerülni.

2014.07.27 13:39MTI

Egy ember életveszélyes, négy könnyebb sérülést szenvedett Szentkirályszabadjánál, ahol két személygépkocsi frontálisan összeütközött - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője.

Dömölki Zsolt elmondta, dél körül ütköztek az autók a 7217-es számú Veszprémet Balatonalmádival összekötő úton Szentkirályszabadjánál.

A mentőszolgálat veszprémi mentésvezetője, Novák Judit elmondta, egy életveszélyes sérültet és további négy embert könnyű sérülésekkel a veszprémi kórházba vittek.

A mentés és a helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat a rendőrök a veszprémi körgyűrű balatonalmádi kereszteződésnél és Balatonalmádiban vörösberényi kereszteződésnél elterelik. A baleset helyszínét Litér vagy Felsőörs irányában lehet kikerülni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.